furore werkplaats van de verbeelding 1170 17

Theorie wordt praktijkervaring. Of je nu werkt met een bepaald communicatiemodel of juist helemaal niet, met een trainingsacteur geef je je training een enorme verdiepingsslag.

Focus

Het voordeel van het werken met een trainingsacteur boven het zelf oefenen in tweetallen, is dat een acteur de concentratie en de focus behoudt als de zenuwen bij de deelnemer opspelen. Zo krijgt de deelnemer de kans om zijn 'vluchtgedrag' om te buigen in leergedrag.

Uitproberen

Op een trainingsacteur probeer je dingen uit. Een feedbackgesprek, de werking van een communicatiemodel, omgaan met lastig gedrag, en ga zo maar door. 

Laagdrempelig

Onze trainingsacteurs zijn gespecialiseerd in laagdrempelig werken. Omdat we weten dat veel deelnemers van trainingen als een berg opzien tegen het oefenen met een acteur. De feedback van onze acteurs is opbouwend en helpend. We zoeken mee naar een waarheid die voor acteur √©n deelnemer gezamenlijk is. 

Werkvormen

Het vak van trainingsacteur heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. Er zijn heel veel werkvormen ontstaan. Allen ten dienste van het leerpoces. Onze acteurs denken met je mee. Zo wordt het trainen voor de trainer opeens teamwork.

Informatie over de training

Groep: tot 6 personen per acteur
Duur: minimaal 1 dagdeel
Locatie: Op iedere locatie.
Nodig: Zaal met voldoende stoelen.