furore werkplaats van de verbeelding 1170 17

Verbinding ontstaat door uitwisseling van wat er leeft. Dat is ook de enorme kracht van terugspeelthater. Mensen spreken zich uit. Komen op diepere lagen. Komen tot elkaar.

In gesprek

Een gespreksleider (De conductor) gaat in gesprek met de zaal. De thematiek sluit aan bij het actuele thema waarvoor men bijeen is. Drie acteurs en een muzikant geven via spel het besprokene terug aan het publiek. Direct is er (h)erkenning. En de verbinding is tot stand gekomen.

Verhaal

Mensen worden uitgenodigd om op het toneel hun verhaal te doen. De conductor begeleidt hen hierin en zorgt voor comfort en veiligheid. Bewondering ontstaat. Verwondering. Er is ruimte voor ontroering en voor een lach. De werking van theater in Optima Forma.

20 jaar ervaring

FURORE, werkplaats van de verbeelding werkt intensief samen met een terugspeelthatergroep die al meer dan 20 jaar actief is in deze mooie vorm van theater. En in die 20 jaar is iedere voorstelling die gespeeld is weer verrassend geweest. Nieuw. Want alles gebeurt a l'improviste. Creatie in het nu. Samen met het publiek.

Informatie over de voorstelling

Groep: 10 - 400 personen
Duur: 1 tot 1,5 uur
Locatie: Op jullie bedrijf of zelf te kiezen locatie in jullie regio.
Nodig: Ruime (conferentie-)zaal met voldoende stoelen en een ruime plek om te spelen.