furore werkplaats van de verbeelding 1170 38

Communicatie

Je doet het de hele dag door. Communiceren. En veel méér dan je je bewust bent. Met allerlei onbedoelde gevolgen. Want hoe komt het toch dat de één mét je weg loopt, de ander vóór je weg loopt en een derde gewoon over je héén loopt?!

Alledaags

In dit even hilarische als diepzinnige theaterprogramma wordt het allemaal duidelijk. Interactief. Je wordt als publiek direct aan het werk gezet. In kleine groepjes krijg je in een alledaagse situatie de opdracht iets te realiseren wat op de nodige weerstand kan rekenen. Wat dééd je? Hóe deed je dat? Wat zagen de omstanders je doen terwijl je je dat niet eens bewust was?

Statuscommunicatie

Duidelijk wordt dat we ons allemaal laten leiden door (non-)verbale statuscommunicatie. Onze onnderlinge verhoudingen blijken veel belangrijker dan we eigenlijk zelf weten. Ik wil beter zijn dan jij, of in in ieder geval niet voor minder aangezien worden... En dat heeft een indringende invloed op hoe wij functioneren.

Theater

De statuscommunicatieshow is een leerzaam programma over communicatie en is bedoeld voor groepen vanaf 45 personen. Wij komen naar jullie toe en nemen ons eigen theater mee. Inclusief licht en geluid. Jullie zorgen voor een ruimte en de stoelen, wij voor de rest.
De show duurt twee uur en kan in het hele land gespeeld worden.

Informatie over de training
Groep: 30 - 1000 personen
Duur: 2,5 uur
Locatie: In overleg, maar in principe overal mogelijk.
Nodig; Geschikte zaal (Vraag specificaties), stoelen, stopcontact.