peontwheader

IJsberg

In de communicatie wordt vaak de ijsberg als metafoor gebruikt. Je ziet slechts de oppervlakte, maar onder water zit het grootste probleem.

Behoefte

De ervaring leert dat dat met de behoefte aan een training ook vaak zo is. Aan de oppervlakte is van alles zichtbaar, maar onder de vraag blijkt nog veel meer te zitten. Of iets heel anders. Dat kan ook.

Verrek!

Daarom hechten wij zo'n groot belang aan het voorgesprek. Wij ervaren vaak dat onze opdrachtgevers in het voorgesprek al een soort van opluchting voelen. "Ja, verrek! Ja daar zit het werkelijke probleem eigenlijk!"

Aansluiting

Het onderzoeken van de feitelijke hulpvraag maakt dat wij voor onze opdrachtgevers een training kunnen samenstellen die werkelijke aansluit op hun behoeften.

Juist

Dus... je wilt een training omdat er iets niet helemaal lekker loopt en je kunt er de vinger niet helemaal opleggen? Geen paniek. Wij helpen je de vinger bij op zere plek te leggen. Om vervolgens de juiste mensen erbij te halen die de juiste training samenstellen. Zodat jij het juiste krijgt voor de juiste behoefte.

Informatie over de training

Groep: 6-12 personen
Duur: 2 dagdelen
Locatie: Op jullie bedrijf of zelf te kiezen locatie in jullie regio.
Nodig: Zaal zonder tafels en met voldoende stoelen, flip-over, beamer en scherm