peontwheader

Dit is wel een van de meest bijzondere trainingen in ons aanbod. Je leert de verbluffende overeenkomsten tussen een probleem en een avontuur. Op een heel bijzondere en speelse wijze. Een training voor het creëren van kansen en het omgaan met nieuwe situaties.

Comfortzones

Je kent dat wel. De weg van de minste weerstand en zo. Lekker veilig.   
Maar net buiten je comfortzone ligt de zone waar te leren valt. Waar de uitdagingen liggen. En die zijn ook interessant. Want als je die zone betreedt, betreedt je het pad van de ontwikkeling, van de groei en van de kansen.

Barrièrre

Tussen de comfortzone en de leerzone ligt een barrièrre die niet voor iedereen even makkelijk te slechten is. In deze training onderzoek je speciefiek die barrières. Wat houdt je tegen om JA te zeggen tegen iets wat spannend lijkt? Wat levert NEE je op?

Onverwachte omstandigheden

Als er zich onverwachte omstandigheden voordoen zijn de barrières op hun sterkst. Dus zit deze training vol met onverwachte omstandigheden. Dan valt er tenminste wat te oefenen.

Oud

For the records: dit is de oudste training in ons pakket. We doen hem al sinds 1997. Dus eh... ja wij hebben er wat ervaring mee en we doorgronden imiddels hoe het werkt.

Certificaat

En... iedere deelnemer die de training doorloopt  is na afloop gecertificeerd avontuurdenker! Wie kan daar nou NEE tegen zeggen?

Informatie over de training

Groep: 6-20 personen
Duur: 1 dagdeel
Locatie: Op jullie bedrijf of zelf te kiezen locatie in jullie regio.
Nodig: Zaal zonder tafels en met voldoende stoelen, flip-over, beamer en scherm.